top of page

TILITOIMISTOHINNASTO

Mielestämme tilitoimistohinnaston tulee olla helposti ymmärrettävä ja yksinkertainen. Siksi tarjoamme tilitoimistopalvelumme kiinteään kuukausihintaan.

Kirjanpitopalvelut kiinteään hintaan

Alkaen 99,00 €/kk

Aloittaville ja

pienille yrityksille

Tuntityöhinnoittelu,

kysy tarjous!

Ohesta löydät hintaesimerkkejä. Lopullinen hinta määräytyy yrityksesi toiminnan laajuuden ja mukaan.

Esimerkiksi myynti- ja ostolaskujen määrä vaikuttaa tilitoimiston työmäärään ja siten kuukausihintaan.

Hintaan sisältyy kaikki kirjanpitopalvelut. Palkanlaskenta- ja ohjelmistokustannukset laskutetaan käytön mukaan (erillinen hinnasto).
Samoin muut toimeksiantosopimuksen ulkopuoliset kustannukset laskutetaan erikseen (esim. tilintarkastuksesta johtuvat kustannukset).

Aloittavalle yritykselle suosittelemme tuntihinnoittelua. Toiminnan kasvaessa ja vakiintuessa on mahdollista vaihtaa kiinteään hintaan.

Miksi
kiinteä hinta?

Kiinteän hinnan ansiosta tilitoimistokustannukset on helppo budjetoida. Arvio kustannuksista vuodessa on kuukausihinta kertaa kaksitoista. Helppoa, eikö?

Vuosikustannusarvion saat kysymällä tästä!

Kiinteä hinta sisältää kaikki yhdessä sopimamme kirjanpitopalvelut. Mielestämme on luotaantyöntävää, jos jokaisesta rasahduksesta lähtee veloitus päälle. Haluamme että uskallat käyttää palvelujamme, ilman pelkoa lisäveloituksista.

Hinnoittelun perustaminen puhtaasti pelkästään vienti- tai tositemääriin on mielestämme huono ja vanhanaikainen tapa hinnoitella kirjanpitopalveluita. Yhteiskäyttöisissä kirjanpito-ohjelmissa automaatio ja myös asiakkaamme tekevät osan tehtävistä. Esimerkiksi kun myyntilasku lähetetään, muodostuu samalla automaattisesti tosite kirjanpitoon.
 

Pitäisikö tästä veloittaa jokin hinta? Emme veloita, vaan veloitamme esimerkiksi tiliöintien tarkastuksesta ja täsmäyttämisestä.

 

Tuotamme sinulle arvoa asiantuntemuksellamme. 

Designer's World
bottom of page