top of page

PALVELUT

Asiantunteva tilitoimisto, kiinteät hinnat.
Teemme velvollisuuksista vahvuuksia.
Siinä on huolettomuuden reseptimme.

 

Huolettomuus lähtee toimivasta yhteistyöstä.


Palvelukonseptimme ansiosta voit olla rauhassa ja keskittyä ydinasioihin, kuten liiketoiminnan kehittämiseen tai myynnin kasvattamiseen. Huolehdimme talousvelvoitteistasi ja teemme taloushallinnosta vahvuutesi. Rutiineja automatisoiva ja helppokäyttöinen Netvisor takaa, että aikasi ei kulu paperitöihin.

Asiakkaanamme sinua ei paineta tilitoimiston muottiin, kuten isoissa tilitaloissa.

Meiltä saat tutun kirjanpitäjän, joka ottaa huomioon erityispiirteesi ja toiveesi.

NÄIN TILITOIMISTOMME Toimii

Pidämme huolta, että sinulla on aikaa asiakkaillesi ja yrityksesi kehittämiseen. Me hoidamme kirjanpitohommat. Tyypillisesti asiakkaamme hoitavat itse muun muassa ostolaskujen hyväksynnän ja myyntilaskutuksen.

Pidämme sinuun yhteyttä aktiivisesti. Muistuttelemme ja neuvomme, niin virheitä ja yllätyksiä ei tule. Sujuva kommunikaatio mahdollistaa tuloksekkaan yhteistyön. Meiltä voit kysyä mitä vain liittyen yritystoimintaan ja -talouteen. Yhteyttä voimme pitää sähköpostitse, puhelimitse, videopuheluin tai pikaviestimillä (Whatsapp, Signal).

Pidämme huolta juoksevasta kirjanpidosta ja tarvittavista vero - ynnä muista ilmoituksista. Huolehdimme, että muistat toimittaa tarvittavat aineistot. Voit toimittaa kirjanpitoaineiston sähköpostitse, pilvipalvelun tai Netvisorin kautta. Halutessasi autamme taloushallinnon automaation käyttöönotossa ja hyödyntämisessä.

Pidämme silmällä yrityksesi maksuvalmiutta. Tarkkailemme myös yrityksesi kannattavuutta. Halutessasi neuvomme ja sparraamme toiminnan tehostamiseen ja kehittämiseen liittyvissä asioissa. Jos yrityksesi kasvaa voimakkaasti, voit olla varma että yrityksesi taloushallinto kehittyy kasvun mukana. Esimerkiksi kustannuspaikkaseuranta ja laajennettu sisäinen raportointi onnistuu kanssamme.

Yrityksesi taloustiedot ovat turvassa ja täysin sinun hallinnassasi. Sinä omistat omat tietosi. Netvisor-ohjelma on tietoturvallinen. Yrityksesi taloustiedot ovat aina kätesi ulottuvilla.

Yellow Objects

OTA

Yhteyttä

24_png.png

Henrik Zitting

Taloushallintopalvelut

myynti@mitasolutions.fi

044 947 5984

(puhelin, Whatsapp)

KERRO
suunnitelmistasi!

  • Facebook
  • Instagram

Tilitaltti Talouspalvelut

Y-tunnus 3180688-3
(Mitä Solutions Oy)

Yrityksen kotipaikka: Kuopio

Tilitoimisto Kuopio

Tilitoimisto Iisalmi

044 947 5984

bottom of page