top of page

OLEMME SERTIFIOITU NETVISOR-TILITOIMISTO

Nimetön suunn.malli (4).png

Reaaliaikainen kirjanpito
sinulle helposti

Vievätkö paperihommat mielestäsi liikaa työaikaasi? Oletko epävarma yrityksesi taloudellisesta tilanteesta? Reaaliaikainen ja automatisoitu taloushallinto ovat ratkaisuja näihin ongelmiin.

Netvisor on Suomen johtava taloushallinto-ohjelma. Netvisor vähentää taloushallinnon työmäärää ja mahdollistaa reaaliaikaiset talousluvut päätöksentekosi tueksi.

 

Tilitaltin asiakkaana yrityksesi taloushallinto on nykyaikaista, eli  informatiivista, selkeää ja työmäärältään kevyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä! Toimimme koko Suomen alueella. Sijaitsemme Kuopion ja Iisalmen alueella.

Käytätkö jo Netvisoria? Hoidamme tilitoimiston vaihdon puolestasi veloituksetta!

Henrik Zitting

myynti@mitasolutions.fi

044 947 5984

(puhelin, Whatsapp)

24_png.png

Tiedät mitä 
tapahtuu

Tilannetietoisuus on entistä tärkeämpää muuttuvassa maailmassa. Ympäristössäsi tapahtuu jatkuvasti muutoksia, jotka vaikuttavat myös sinuun ja yritykseesi.

 

Onko sinulla riittävästi tietoa päätöksentekoa varten?

Reaaliaikaisessa maailmassa myös yritysten talouslukujen on oltava reaaliaikaisia. Useita kuukausia jäljessä laahaavat taloustiedot eivät enää riitä. Talousraporttien on oltava kattavia, jotta raporteista saadaan mahdollisimman paljon hyötyä.

Tilitaltin asiakkaana saat joka kuukausi kattavan ja selkeän tilanneraportin yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Tunnet yrityksesi kannattavuuden, maksuvalmiuden, vakavaraisuuden ja kassavirran. Talousraportit on mahdollista räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Working in Cafe
Solidarity

Yhteiskäyttöisyys on
nykypäivää

Yhteiskäyttöisyys tarkoittaa sitä, että sekä asiakasyritys että tilitoimisto voivat käyttää samaa taloushallinto-ohjelmaa.

Mitä hyötyjä tästä on? Esimerkiksi...

  • Noin 95 % tositteista keskimäärin on valmiina järjestelmässä. Sinun ei tarvitse esimerkiksi toimittaa osto- ja myyntilaskuja erikseen tilitoimistoon. Vähemmän aineiston liikuttelua.

  • Talousluvut ovat sinun että tilitoimiston saatavilla. Tilitoimisto pystyy neuvomaan sinua paremmin ja suorittamaan tehtäviä, jotka ennen kuuluivat sinulle. Etkö esim. jaksa seurata kassan riittävyyttä?  Me voimme hoitaa sen.

  • Palkansaajat voivat syöttää tuntitietonsa suoraan palkanlaskentaan. Esihenkilö voi hyväksyä tuntitiedot samassa järjestelmässä. Vähemmän virheitä ja turhaa työtä.

Integraatiot
sujuvoittavat työtäsi

Käytätkö toimialakohtaista ohjelmistoa työssäsi?​

Erilaiset järjestelmät, kuten kassaohjelmat ja toiminnanohjausjärjestelmät, on mahdollista yhdistää kirjanpito-ohjelmistoon, jolloin tieto ohjelmien välillä liikkuu automaattisesti.

Olemassa olevia integraatioita Netvisoriin on tällä hetkellä yli 200 eri ohjelmaan. Jos integraatiota käyttämääsi ohjelmaan ei vielä ole, on semmoinen mahdollista tehdä.

 

Ota yhteyttä niin selvitetään!

Modern Office
bottom of page