REAALIAIKAINEN KIRJANPITO

Modern Workspace

Automaattinen ja reaaliaikainen kirjanpito
helposti

Vievätkö paperihommat mielestäsi liikaa työaikaasi? Oletko epävarma yrityksesi taloudellisesta tilanteesta? Reaaliaikainen ja automatisoitu taloushallinto ovat ratkaisuja näihin ongelmiin. Sähköinen, reaaliaikainen ja automaattinen kirjanpito sopivat niin pienelle kuin suurelle yritykselle.

Netvisor on Suomen johtava taloushallinto-ohjelma. Netvisor vähentää työtaakkaasi ja mahdollistaa reaaliaikaiset talousluvut päätöksentekosi tueksi.

 

Me tilitoimistonasi autamme sinua rakentamaan pitkälle automatisoidun ja reaaliaikaisen kirjanpidon Netvisorin avulla.

Ota rohkeasti yhteyttä! Sähköisen kirjanpidon ansioista toimimme koko Suomen alueella. Sijaitsemme Kuopion ja Iisalmen alueella.

Tiedät mitä 
tapahtuu

Tilannetietoisuus on entistä tärkeämpää muuttuvassa maailmassa. Ympäristössäsi tapahtuu jatkuvasti muutoksia, jotka vaikuttavat myös sinuun ja yritykseesi. Onko sinulle riittävästi tietoa tehdä päätöksiä?

Reaaliaikaisessa maailmassa myös yritysten talouslukujen on oltava reaaliaikaisia. Kuukausia jäljessä laahaavilla talousluvuilla ei tehdä päätöksiä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Reaaliaikainen talousdata kertoo nykytilan ja kehityksen suunnan. Ajantasainen tieto yrityksen taloudesta voi myös pelastaa yrityksen siltä pahimmalta, eli konkurssilta.

Päivitetäänkö kirjanpitosi tähän päivään?

Working in Cafe
Solidarity

Yhteiskäyttöisyys on
nykypäivää

Yhteiskäyttöisyys tarkoittaa sitä, että sekä asiakasyritys että tilitoimisto voivat käyttää samaa taloushallinto-ohjelmaa.

Mitä hyötyjä tästä on? Esimerkiksi...

  • Noin 95 % tositteista keskimäärin on valmiina järjestelmässä. Sinun ei tarvitse esimerkiksi toimittaa osto- ja myyntilaskuja erikseen tilitoimistoon. Vähemmän aineiston liikuttelua.

  • Talousluvut ovat sinun että tilitoimiston saatavilla. Tilitoimisto pystyy neuvomaan sinua paremmin ja suorittamaan tehtäviä, jotka ennen kuuluivat sinulle. Etkö esim. jaksa seurata kassan riittävyyttä? Me voimme hoitaa sen.

  • Palkansaajat voivat syöttää tuntitietonsa suoraan palkanlaskentaan. Esihenkilö voi hyväksyä tuntitiedot samassa järjestelmässä. Vähemmän virheitä ja turhaa työtä.

Integraatiot
sujuvoittavat työtäsi

Käytätkö toimialakohtaista ohjelmistoa työssäsi?​

Erilaiset järjestelmät, kuten kassaohjelmat ja toiminnanohjausjärjestelmät, on mahdollista yhdistää kirjanpito-ohjelmistoon, jolloin tieto ohjelmien välillä liikkuu automaattisesti.

Olemassa olevia integraatioita Netvisoriin on tällä hetkellä yli 200 eri ohjelmaan. Jos integraatiota käyttämääsi ohjelmaan ei vielä ole, on semmoinen mahdollista tehdä.

 

Ota yhteyttä niin selvitetään!

Modern Office