top of page

NETVISOR KIRJANPITO

Nimetön (Kaavio) (3).png

Oikea ohjelma
oikein käytettynä

Ohessa on muutama esimerkki niistä hyödyistä, joita Netvisor voisi sinullekin tuoda.

Yritysten talousprosessien on toimittava niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Kassassa on oltava rahaa, taloudellisia päätöksiä on tehtävä, kannattavuudesta on pidettävä huolta.

Jotta voit täyttää nämä vaatimukset, on sinulla oltava luotettavaa ja oikea-aikaista tietoa. Laskutuksen ja perinnän on toimittava tehokkaasti. Rahoitusta on saatava tarvittaessa nopeasti.

Netvisorilla nämä onnistuvat helposti.

Me tilitoimistonasi autamme sinua rakentamaan liiketoimintaasi tukevan taloushallinnon. Olemme Netvisor Partner -tilitoimisto.

Ota rohkeasti yhteyttä! Sähköisen kirjanpidon ansioista toimimme koko Suomen alueella.

Tiedät mitä 
tapahtuu

Tilannetietoisuus on entistä tärkeämpää muuttuvassa maailmassa. Ympäristössäsi tapahtuu jatkuvasti muutoksia, jotka vaikuttavat myös sinuun ja yritykseesi. Onko sinulle riittävästi tietoa tehdä päätöksiä?

Reaaliaikaisessa maailmassa myös yritysten talouslukujen on oltava reaaliaikaisia. Kuukausia jäljessä laahaavilla talousluvuilla ei tehdä päätöksiä nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Reaaliaikainen talousdata kertoo nykytilan ja kehityksen suunnan. Ajantasainen tieto yrityksen taloudesta voi myös pelastaa yrityksen siltä pahimmalta, eli konkurssilta.

Rakennetaanko sinullekin reaaliaikainen taloushallinto?

Working in Cafe
Solidarity

Yhteiskäyttöisyys on
nykypäivää

Yhteiskäyttöisyys tarkoittaa sitä, että sekä asiakasyritys että tilitoimisto voivat käyttää samaa taloushallinto-ohjelmaa.

Mitä hyötyjä tästä on? Esimerkiksi...

  • Noin 95 % tositteista keskimäärin on valmiina järjestelmässä. Sinun ei tarvitse esimerkiksi toimittaa osto- ja myyntilaskuja erikseen tilitoimistoon. Vähemmän aineiston liikuttelua.

  • Talousluvut ovat sinun että tilitoimiston saatavilla. Tilitoimisto pystyy neuvomaan sinua paremmin ja suorittamaan tehtäviä, jotka ennen kuuluivat sinulle. Etkö esim. jaksa seurata kassan riittävyyttä? Me voimme hoitaa sen.

  • Palkansaajat voivat syöttää tuntitietonsa suoraan palkanlaskentaan. Esihenkilö voi hyväksyä tuntitiedot samassa järjestelmässä. Vähemmän virheitä ja turhaa työtä.

Integraatiot
sujuvoittavat työtäsi

Käytätkö toimialakohtaista ohjelmistoa työssäsi?​

Erilaiset järjestelmät, kuten kassaohjelmat ja toiminnanohjausjärjestelmät, on mahdollista yhdistää kirjanpito-ohjelmistoon, jolloin tieto ohjelmien välillä liikkuu automaattisesti.

Olemassa olevia integraatioita Netvisoriin on tällä hetkellä yli 200 eri ohjelmaan. Jos integraatiota käyttämääsi ohjelmaan ei vielä ole, on semmoinen mahdollista tehdä.

 

Ota yhteyttä niin selvitetään!

Modern Office
bottom of page