top of page
AdobeStock_615579200.jpeg

Toiminimen kirjanpito

Olit sitten aloittava yrittäjä tai vuosia yrittänyt, voit heittää kirjanpidon harteilleni. 

 

Lupaan, että paperityöt ovat sinulle kepeätä hommaa. Ei ne paperityöt minuakaan paljon työllistä. Kirjanpitosi valmistuu tekniikkaa viisaasti hyödyntäen. Siksi saat kirjanpitopalvelun varsin edulliseen ja huolettomaan hintaan. 

 

Kaipaatko ihmistä, johon voit ottaa yhteyttä kiperän kysymyksen tultua mieleesi? Tekniikan hyödyntäminen ei tarkoita että minä en olisi läsnä sinulle. Voit olla minuun yhteydessä aina kun siltä tuntuu. 

 

Lupaan, että saat minulta taloushallinnon palvelut ennustettavaan hintaan. Palveluiden hinta on alkaen 90 €/kk + ALV. Sisältää kaiken. Rahat takaisin jos et ole tyytyväinen (katso lisää alta)

Henrik Zitting

24_png.png

Hukutko kuitteihin ja laskuihin?

Suuri laskujen ja kuittien määrä tarkoittaa yleensä suurta tilitoimiston laskua. Mutta ei täällä. Tehdään yhdessä sinulle kevyt materiaalien toimitusprosessi. 

 

Kuten yllä sanoin, tekniikan hyödyntäminen keventää kirjanpidon kustannuksia. Oli laskuja sitten sata tai viisi sataa, minua ei pelota. Voin tarjota sinulle ennustettavan kuukausihinnan kirjanpidostasi. 

Working at a Solid Wood Table

Henkilöasiakkaan pankkitili yritystilinä?

Tämä ei haittaa. "Henkilökohtainen" tili yritystä varten ei ole ongelma talouden hallinnan suhteen. 

Vaikka pankki tarjoaisi sinulle yritystiliä, voit käyttää henkilöasiakkaan pankkitiliä toiminimellesi. Se on täysin laillista.

 

Holding a Mobile Phone

Vai kaipaisitko edullista ja "monipuolista" yrityspankkitiliä? 

Voin suositella sinulle yhtä hyvää vaihtoehtoa. Saat samalla mm. laskutusohjelman ja huolettoman kirjanpidon. Yllä oleva "henkilökohtainen" tili on kuitenkin ok jos tätä haluat käyttää.

pexels-ekaterina-bolovtsova-4047828.jpg

Onko sinulla kirjanpito rästissä? 

Ymmärrän täysin, kirjanpito ei ole ihmistä varten. Ota yhteyttä niin katsotaan tilannettasi.

pexels-gustavo-fring-4173261.jpg

Ota yhteyttä jo tänään! Et sitoudu mihinkään.

  • Jutellaan lisää tilanteestasi 

  • Saat kirjallisen tarjouksen 

  • Jos tarjous on mielestäsi hyvä, saat sopimuksen allekirjoitettavaksi 

  • Aloitetaan yhteistyö 

Muista, että saat harkita tarjousta rauhassa. Tarjous ei myöskään velvoita sinua mihinkään. Päätöstä ei tarvitse tehdä heti. Ota siis rohkeasti yhteyttä jo nyt!  

Kokeile riskittä kolme kuukautta.

Saat kolmen kuukauden takuun palvelulle. Saat siis kokeilla palvelua kolmen kuukauden ajan. Jos et ole tyytyväinen, katkaistaan yhteistyö ja palautan sinulle kaikki taloushallinnon kuukausiveloitukset.

Miksi tarjoan tämän? Koska se on reilua.

bottom of page