top of page
  • Writer's pictureHenrik

Holvi-paketti: Nopea yhteys tuttuun kirjanpitäjään

Updated: Jul 4, 2023

Asiakkaani kokemus Tilitaltin Holvi-paketista – Hyvin tavoitettava kirjanpitäjä

"Yrittäjän arki on täynnä yllätyksiä ja kysymyksiä, jotka liittyvät yrityksen talouteen. Näiden kysymysten ja ongelmien ratkaiseminen voi olla haastavaa, jos ei ole helppoa ja nopeaa tapaa saada yhteyttä ammattilaiseen, joka tuntee yrityksen talouden läpikotaisin.


Aikaisemmin minun piti tavoitella kirjanpitäjääni puhelinpalvelun kautta. Tämä oli aikaa vievää ja turhauttavaa, varsinkin kun yrittäjän päivät ovat täynnä muitakin kiireitä. Lisäksi kirjanpitäjäni vaihtui usein, joten minun piti selittää samoja asioita uudelleen ja uudelleen eri henkilöille.


Tilitaltin Holvi-paketin myötä asiat muuttui. Nyt minulla on henkilökohtainen kirjanpitäjä, johon saan nopeasti yhteyden puhelimella, sähköpostilla tai Whatsappilla. Tämä on ollut todella suuri helpotus, sillä ongelmia ja kysymyksiä ei voi ennustaa. On tärkeää, että saan niihin nopeasti vastauksen, jotta voin keskittyä olennaiseen – yritykseni pyörittämiseen.


Toinen merkittävä etu on se, että nykyään minulla on sama tuttu kirjanpitäjä, joka tuntee yritykseni talouden läpikotaisin. Tämä on paitsi tehnyt kommunikoinnista sujuvampaa, myös säästänyt aikaa ja vaivaa, kun minun ei tarvitse selittää taustatietoja aina uudelleen.


Holvi-paketin ansiosta olen huomannut, että yrittäjänä voin keskittyä paremmin liiketoimintaani ja asiakkaisiini, kun tiedän, että talouspuoli on hoidettu ammattilaisen toimesta. Nopea yhteys kirjanpitäjään on ollut kullanarvoinen apu erilaisten tilanteiden ratkaisemisessa, ja voin suositella Tilitaltin Holvi-pakettia lämpimästi muillekin yrittäjille."


Oletko epävarma talousasioissa?


Herääkö päässäsi usein kysymyksiä talousjutuista? Onko tulevan suunnittelu vaikeaa? Ahdistaako verokiemurat?


Ripeästi tavoitettava kirjanpitäjä on harvinaisuus nykyaikana.


Epävarmuus johtaa usein siihen, että yrittäjä tekee ei-niin kannattavia ratkaisuja. Esimerkiksi hankinta voi koitua tappiolliseksi, koska yrittäjä ei tiennyt hankinnan verokohtelusta.


Matala kynnys kysyä kirjanpitäjältä ehkäisee virheitä ja ongelmia. Tilitoimiston ja yrittäjän välisen yhteistyön on oltava lähtökohtaisesti sujuvaa. Siksi onkin kumma että kirjanpitäjää on nykyään vaikea saada kiinni.


Tilitaltilla kirjanpitäjäsi on joustavasti saatavillasi. Palaveerataan vaikka illalla tai viikonloppuna, jos se sinulle on sopiva aika.


21 views0 comments

Comments


bottom of page