top of page
  • Writer's pictureHenrik

Holvi vapauttaa sinut: tiliotteet ja kuitit helposti kirjanpitoon

Updated: Jul 4, 2023

Sisältö:
Asiakkaani kokemus Holvi-kirjanpidosta


"Yrittäjänä elämä voi olla välillä melkoista tasapainottelua. On niin monta asiaa, joihin täytyy keskittyä samanaikaisesti, että joskus tuntuu, ettei vuorokaudessa ole riittävästi tunteja kaikkeen.


Onneksi nykypäivän teknologia ja innovaatiot ovat tuoneet monia helpotuksia arkeemme. Yksi tällainen on Holvi-pankin tarjoama automaattinen kirjanpitotietojen toimittaminen suoraan kirjanpitoon, joka on ollut erittäin suuri apu minulle pienyrittäjänä.


Ennen kuin löysin Holvin, kirjanpidon hoitaminen oli aina aikaa vievää ja stressaavaa.


Jokainen korttimaksu ja laskun maksu tarkoitti sitä, että minun piti itse huolehtia maksutapahtumien ja tiliotteiden viemisestä kirjanpitoon. Tämä vei paljon arvokasta aikaa, joka olisi voitu käyttää liiketoiminnan kehittämiseen tai asiakkaiden kanssa työskentelyyn.


Holvi on kuitenkin muuttanut kaiken. Tämä pankki, joka on suunniteltu erityisesti pienyrittäjille, on ottanut huomioon meidän tarpeemme ja helpottanut arkeamme merkittävästi. Holvi toimittaa automaattisesti kaikki tilitapahtumat suoraan kirjanpitoon, jolloin minun ei tarvitse käyttää aikaa tähän itse.


Ainoa tehtävä, joka minulle jää, on liittää kuitti tai lasku Holvin tilitapahtumaan. Tämän voin tehdä helposti joko mobiilisovelluksen tai nettiselaimen kautta. Sovellus on käyttäjäystävällinen ja nopea, joten homma hoituu vaivattomasti missä tahansa olenkin.


Holvin ansiosta voin keskittyä enemmän liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakkaiden palvelemiseen, kun tiedän, että kirjanpito on automaattisesti järjestyksessä. Se on tuonut selkeää helpotusta ja mielenrauhaa yrittäjän arkeen.


Jos olet pienyrittäjä ja etsit ratkaisua, joka helpottaa kirjanpidon hoitamista, suosittelen lämpimästi tutustumaan Holviin ja Tilitaltin Holvi-pakettiin. Sen avulla voit vapauttaa aikaa ja energiaa muuhun tärkeään työhön – ja samalla varmistaa, että kirjanpidon perusta on kunnossa."


Miksi tiliote tulee toimittaa kirjanpitoon?


Koska tiliote auttaa pitämään kirjanpidon luotettavana.


Kun tilille tulee tai tililtä lähtee rahaa, myös kirjanpidossa tapahtuu aina jotain. Olet saattanut ostaa jotain tai myydä jotain. Olet saattanut nostaa lainaa tai maksaa sitä takaisin. Kaikki nämä esimerkit merkataan kirjanpitoon.


Jokainen myyntiin ja ostoon liittyvä maksusuoritus merkataan myös kirjanpitoon. Pankkitilin saldo näyttää näin oikein myös kirjanpidossa.


Kun kirjanpitäjäsi näkee tiliotteella maksun, johon ei löydy laskua tai kuittia, tietää hän että tämä kuitti/lasku pitää pyytää sinulta. Tiliote siis varmistaa että mitään ei puutu kirjanpidosta.


Holvissa tiliote, kuitit ja laskut on nidottu yhteen. Voit lisätä kuitit ja laskut suoraan tilitapahtumaan liitteeksi. Kirjanpitäjäsi saa kuitit kirjanpitoon suoraan tätä kautta.


Voit myös tarkastaa itse onko kaikki kuitit lisätty Holviin. Näet tilin tapahtumalistasta onko tiettyyn tapahtumaan lisätty liitettä. Jos kaikkiin tapahtumiin on lisätty liite, ei mitään puutu.
109 views0 comments

Comments


bottom of page