top of page
  • Writer's pictureHenrik

Sähköinen taloushallinto - Mitä hyötyä?


SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON EDUT


Sähköinen taloushallinto tarjoaa samoja ominaisuuksia kuin tavallinen paperinen taloudenhoito, mutta se on tehokkaampi ja mukautuvampi. Erot näkyvät reaaliaikaisessa tiedon käsittelyssä, tiedon käsittelyssä vain kerran sekä verkkopohjaisessa taloudenhoito-ohjelmistossa.


Useat keskisuuret yritykset ovat ulkoistaneet taloushallintonsa tilitoimistolle, joko kokonaan tai osittain. Digitaalinen taloushallinto tekee yrityksen ja talouspalvelun yhteistyöstä sujuvampaa, kun kaikki tiedot ovat samassa taloushallinnon järjestelmässä ja molemmat osapuolet pääsevät taloustietoihin käsiksi.yrittäjä hyppää
Yritä ja onnistu.


Sähköinen taloushallinto selkeyttää työtapoja. Myös tehtävien jako yrityksen ja tilitoimiston välillä muuttuu joustavammaksi. Yrityksen näkökulmasta digitaalinen taloudenhoito antaa tarkemman kuvan taloudesta, kun taas tilitoimisto voi tehostaa omaa toimintaansa. Tämä johtaa siihen, että tilitoimiston asiakas säästää taloushallinnon kustannuksissa.Haluatko säästää aikaa ja rahaa? Valitse sähköinen taloushallintoSähköisen talouden hallinnan hyödyntämiseksi on tärkeää ottaa huomioon muutama käytännön näkökohta. Verkkolaskujen vastaanoton ja lähettämisen tulee toimia sujuvasti. Verkkolaskutuksen merkitys korostuu sekä ostossa että myynnissä. Laskut tulisi saada sähköisesti toimittajilta. Jos verkkolaskutus ei ole mahdollista, paperiset laskut voidaan skannata tehokkaasti skannauspalvelussa. Verkkolaskuja tulisi käyttää aina mahdollisuuksien mukaan. Myös kuluttajille voidaan lähettää laskuja verkkopankin kautta. Sähköisten laskujen lähettäminen tekee prosessista sujuvamman ilman tarvetta tulostaa tai postittaa laskuja.


Digitaalisen talouden hallinnassa keskeistä on tiedon joustava hallinta, avoimuus, luotettavuus ja tehokkuus, jotka kaikki tuovat lisäarvoa kaikille taloushallinnon alalla. Tiedon siirtäminen paperilla ei ole enää tarpeen, kun kaikki osapuolet voivat tarkastella reaaliaikaista tietoa missä tahansa.Holvi - pienyrittäjän sähköinen taloushallinto


Holvilta hankit yrityksellesi pankkipalvelut sekä sähköisen taloushallinnon. Voit vastaanottaa ostolaskut verkkolaskuina ja toimittaa kuitit kirjanpitoon Holvi-applikaatiolla. Yhteistyö tilitoimiston kanssa sujuu mutkattomasti. Kaikki tämä edulliseen ja ennakoitavaan hintaan.


Hanki Holvi-kirjanpito Tilitaltilta niin saat Holvin kk-maksun -50 % 2 kuukauden ajan.
Henrik Zitting

20 views0 comments

Kommentare


bottom of page